İlişki teklifini reddeden taksi şoförünü öldüresiye dövdü

Konuyla ilgili görülen davada 29 yaşındaki Shareen Willock'un Londra'nın Barnet kentindeki bir adrese taksi çağırdığı ve gelen taksinin şoförü Arshad Rasool'dan kendisini East Ham semtinde bir adrese götürmesini istediği belirtildi. Sarhoş olan Willock'un yolculuk sırasında "şoförün kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini" düşünerek arka koltukta soyunmaya başladığı, adamın onu reddetmesi üzerine ise saldırganlaştığı ifade edildi.

İlişki teklifini reddeden taksi şoförünü öldüresiye dövdü

TAKSİ ŞOFÖRÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

Willock'un Rasool'un başının arkasına vurduğu, kapının kolunu kırdığı, ön koltuğa atlayarak aracın navigasyon sistemini söktüğü ve daha sonra da şoförden derhal aracı durdurmasını istediği bildirildi. Araçtan dışarı çıkınca Willock'un saldırgan hareketlerine devam ettiği ve otomobilin sileceğini kırıp bununla hem şoföre hem de araca vurduğu belirtildi. Saldırı sonucunda taksi şoförü Rasool kanlar içinde kaldı. Savcılık Rasool'un Willock'u yeniden aracına bindirip bir benzin istasyonuna götürdüğünü ve burada polis çağırdığını belirtti.

İlişki teklifini reddeden taksi şoförünü öldüresiye dövdü

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Willock mahkemede mala zarar verme ve saldırı suçlamalarının tamamını kabul etti ve "O geceden hiç bir şey hatırlamadığını, çok üzgün olduğunu" söyledi. Mahkeme kadını 12 hafta tecil edilmiş hapis, 180 saat kamu hizmeti ve 650 sterlin para cezasına çarptırdı.