İrem Derici yoğun bakımda

dd

Verdiği kilolarla haber olan ve aşırı zayıflığı yüzünden hayranları tarafından da eleştirilen İrem Derici geride bıraktığımız günlerde hastaneye kaldırıldı.

Cengiz Semercioğlu, İrem Derici'nin yaptığı ölüm diyetinin detaylarını yazmış, ünlü şarkıcının hiçbir şey yemediğini, günde sadece 2 şişe bira içtiğini duyurmuştu. İşte Semercioğlu'nun yazısındaki o bölüm:

Bir süredir çok zayıfladığı konuşulan, çok kilo verdiği haberleri çıkan İrem Derici hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden doktor raporuyla 20 Eylül Ankara Atılım Üniversitesi, 23 Eylül Yenikapı, 24 Eylül İstanbul Çekmeköy konserlerini iptal etti. Gerçekten sağlıksız besleniyordu İrem... Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu... Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir

Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, tedavi gördüğü hastaneden Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamayı yaptı:

"SOLUNUM ZORLUĞU ÇEKİYOR"

“İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

İrem Derici yoğun bakımda

İrem Derici yoğun bakımda