İstanbul'da Türk bayrağını indiren kişi vuruldu

İstanbul'da Türk bayrağını indiren kişi vuruldu

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından bacağından vurularak, etkisiz hale getirildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEKİ BAYRAĞI İNDİRDİ

Önce Küçükköy'deki özel bir hastanenin Türk bayrağını indiren 28 yaşındaki Muş doğumlu A. O. isimli şahıs daha sonra Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki bayrakları hedef aldı.

İstanbul'da Türk bayrağını indiren kişi vuruldu

BACAĞINDAN VURULDU

Bayraklardan bir tanesini indiren şahıs, ikincisini indirmek isterken polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralanan şahıs, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gaziosmanpaşa'da bayrak provokasyonu İZLE

KAYMAKAM NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, olay hakkında bilgi aldı. Müdürlükten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uslanmaz, şunları söyledi:

"Bugün saat 12.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geliyor, bu sloganlara devam ediyor. Görevlilerimiz ikaz ediyor. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyor. Kişi yaralı, şu anda hastanede tedavi altında."

Devletin ve milletin kırmızı çizgilerinin bulunduğuna dikkati çeken Uslanmaz, "Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir. Hiçbir vatandaşımızın burnu kanamasın ama suç işleyenlere de mutlaka devlet gereğini yapacaktır" dedi.

İstanbul'da Türk bayrağını indiren kişi vuruldu