Kemal Kılıçdaroğlu 276 milletvekili istedi
Ajanslar

kemal kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lüleburgaz'da halka hitap etti. Lüleburgazlılara, “Mustafa Kemal’in hemşehrileri, aydınlık Türkiye’nin güvenceleri” diye seslenen Kılıçdaroğlu, sadece 4 yıl yetki ve 276 milletvekili istediğini söyleyerek vaatlerde bulundu.

276 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUM

"İktidar 13 yılda hangi sorunu çözdü? Kendileri köşeyi döndüler. Ben öyle 13 yıl istemiyorum, sizden sadece ve sadece 4 yıl için yetki ve 276 milletvekili istiyorum. 4 yılda hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Bu güzel vatanda yoksulluğu bitireceğim, Aile Sigortası'nı getireceğim.

SOSYAL YARDIMLARI KESMEYECEĞİZ

17 milyon yoksul yurttaşıma sesleniyorum, size gelip diyorlar ki ‘CHP iktidar olursa sosyal yardımları kesecekmiş’ sakın inanmayın, size hak ettiğinizin çok azını veriyorlar, malı kendileri götürüyorlar. Sosyal yardımları hiç kesmeyeceğiz, tam aksine her sosyal yardımı iki katına çıkaracağız."

ELEKTRİK KESİLİRSE SANDIĞA OTURUN

Son yerel seçimlerde yaşanan elektrik kesintisini hatırlatan CHP lideri, partililerine seslenerek 7 Haziran seçimlerinde de elektrik kesintisi yaşanması halinde sandıklara oturmalarını isteyip sözlerini şöyle sürdürdü:

“Size açık ve net söylüyorum. Bütün Türkiye duysun diye söylüyorum. Davutoğlu, Erdoğan’a; Kılıçdaroğlu, halka çalışır. Halk için çalışır. Onun için diyorum, 8 Haziran yeni bir başlangıçtır. Sandığa gideceğiz. Oyumuzu kullanacağız. Hiç kimse endişe etmesin. Sonuna kadar sahip çıkacağız. Bütün örgütüme sesleniyorum. Bütün CHP’lilere sesleniyorum. Eğer elektrikler kesilirse ilk yapacağınız iş seçim sandığının üzerine oturmak olsun. Elektrik gelinceye kadar.”