Kerem Bursin'den rekor ücret

KERME BÜRSİN

Güneşi Beklerken dizisiyle genç kızların gözdesi haline gelen Kerem Bursin, yeni dizisi Şeref Meselesi'nin çekimlerine başladı. Genç kızların sevgilisi Kerem Bursin bir dizide bölüm başına 12 bin TL alıyordu. Bursin bu sezon Şeref Meselesi dizisi için bölüm başına 30 bin TL, aylık 120 bin TL’ye imza atarak, bir yılda fiyatını yüzde 150 arttırıp rekor kırdı.

REKLAM FİYATINA DA ZAM YAPTI

Bursin Reklam fiyatına da zam yaptı. Geçen yıl cep telefonu mesaj uygulaması ve çay reklamından 200'er bin TL alan Kerem Bursin artık 500 ile 750 bin TL arasında kamera karşısına geçecek.

Kerem Bürsin, Yasemin Kay Allen ve Şükrü Özyıldız’ın rol alacağı Şeref Meselesi dizisine Taner Turan da dahil oldu. Kerem Bürsin, Şeref Meselesi dizisinde Tamer Kılıç karakterine hayat verecek. Şükrü Özyıldız’ın karakteri ise kardeşi Soner Kılıç olacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.

Kerem Bürsin’in canlandıracağı Tamer karakteri hırslı, eğlenceli ve kadınlarla arası son derece iyi biri olacak. Şükrü Özyıldız’ın oynayacağı Soner ise ağırbaşlı, zeki ve yakışıklılığının farkında olmayan biri olacak. Burcu Biricik ev işlerinde başarılı, baba baskısıyla büyüyen Kübra’ya, Yasemin Allen güzel bir mankene, Şükran Ovalı ise özgürlüğüne düşkün ve çapkın bir karakter olan Füsun’a hayat verecek.