Kılıçdaroğlu İzmir'de
ensonhaber.com

İzmir Gaziemir'de emeklilerle birlikte çay içen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin asgari ücret vaatine göndermede bulundu, Bahçeli'ye yönelik eleştirilerine devam etti.

Cuma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'in ilçelerinde halkla buluştu.

Kılıçdaroğlu İzmir'de

Kılıçdaroğlu emeklilere çay ikram etti VİDEO

YETKİYİ SARAYDAN DEĞİL HALKTAN ALIYORUZ

Önce Balçova'da parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Yetkiyi Saray'dan değil halktan alıyoruz. 1 Kasım'da sandığa gidecek, 13 yıldır bu ülkede bütün dengeleri bozan siyasi iktidara gereken dersi vereceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu İzmir'de

EMEKLİLERLE ÇAY İÇTİ

Daha sonra Gaziemir'e geçen Kılıçdaroğlu, ilçe meydanındaki bir kahvede emekliklerle çay içti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun uzattığı çayı yudumlayarak, AK Parti'ye asgari ücret vaatleri üzerinden yüklendi.

EN İYİ TEŞHİS KOYAN PARTİ CHP

7 Haziran'da “Asgari ücret bin 500 lira olacak” söylemine “olmaz” diyen AK Partililerin şimdi tüm vaatlerine “olur” dediklerini vurgulayarak, “Demek ki oluyormuş! CHP sorunlara en iyi teşhis koyan, halkı düşünen partidir” yorumunu yaptı. CHP Genel Başkanı burada küçük bir kız çocuğunu da kucağına alarak sevdi.

Kılıçdaroğlu İzmir'de

BAHÇELİ'YE 'HAYIR' TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli'yi eleştirerek, “'Hayır' diyorsan her şeye seçime niye giriyorsun sen? Girme o zaman seçime" ifadesini kullandı.