Madonna evine Türk hamamı yaptıracak
DHA

madona

Madonna 2012 yılının Haziran ayında konser için geldiği İstanbul'da gittiği Türk hamamını çok beğendi ve Manhattan'daki evine yaptırmaya karar verdi. Madonna, evinde Türk hamamını da içeren SPA merkezini yaptırmak için bir firmayla sözleşme imzaladı.

2 AYLIK SÜRECİ KAPSIYOR

Projenin tasarım, imalat ve montajı dahil yaklaşık 2 aylık bir süreci kapsadığını belirten firma sahibi, Madonna'nın New York Manhattan'daki 28 odalı, 1945'lerde retro dizaynı döşenmiş tarihi evindeki Türk hamamı ve SPA merkezi için 900 metrekare alan kullanılacağını kaydetti.

Madonna evine Türk hamamı yaptıracak

400 BİN DOLARLIK PROJE

Türk Hamamı ve SPA merkezinin yaklaşık 400 bin dolarlık bir proje olduğunu belirten firma sahibi, "Madonna her şeyin çok kaliteli olmasını istiyor ve ABD'de olduğundan uzun yıllar sorun çıkarmamasını istiyor. Birçok alanında özel taşlar kullanılacak. Hamam mermerlerinde renk seçimleri oldu. Selçuklu mimarisi altınla birleştirilerek kullanılacak. Hamam tası, hamam kurnaları tamamı altın kaplama olacak ve özel üretimleri yapılıyor. Hamam dışındaki sauna, buhar odası, masaj odaları da altın kaplama mozaik özel bir taş olacak. Sadece bu taşı İtalya'dan alıyoruz ve diğerleri tamamen Türk malı ürünler" diye konuştu.

Madonna evine Türk hamamı yaptıracak

Madonna evine Türk hamamı yaptıracak

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)