Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'yı canlı yayında terletti
ensonhaber.com

GOKCEK

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı programa konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsmail Küçükkaya'yı eleştirdi.

HALK SENİ DUMAN ETTİ

Gökçek, Rize'de yaptığı yayında AK Parti lehine konuşan bir vatandaşı yayından alan Küçükkaya'yı "Rize'ye gittin, halkla röportaj yaptın. Yaparken halk habire AK Parti'yi anlattı, seni duman etti. Neden yayını kestin" diyerek terleten bir soru sordu.

Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'yı canlı yayında terletti TIKLA İZLE

HEMEN KESTİN YAYINI

Küçükkaya, "Annem, kız kardeşin bana telefon açtı dedi. Melih Gökçek seninle dalga geçen tweetler atmış ne oldu dedi. Ben de anne Melih Gökçek sabahın o saatinde beni izlemez Aktroller var onlar söylemiştir dedim" dedi. Gökçek bunun üzerine "Senin programını baştan sona izledim. En son konuşan bayan seni perişan etti. Hemen tık kestin yayını işte bu taraflılık. Tarafsızım demeyeceksin" dedi.

Küçükkaya, herkesi konuşturduklarını belirterek; "6.45'te başladık 9.58'de bitirdik. Eleştirenleri de konuşturduk. Orada AK Parti'lisi de geldi CHP'lisi de MHP'lisi de..." dedi ve net bir yanıt veremeden bir sonraki konuya geçti.

İsmail Küçükkaya'nın Rize'de zor anları İZLE