Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Ajanslar

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin doğusu ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul çevreleri; gece saatlerinde Marmara bölge geneli ile Kütahya'nın kuzey çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor." denildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ GECE SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

Yağışların; bu gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'ın iç kesimleri, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Bursa, Yalova ve Balıkesir'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul'un batı çevreleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'ın iç kesimleri, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Bursa, Yalova ve Balıkesir'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Kütahya'nın kuzey çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzeyinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneydoğu kesimlerinde güneybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

GÜNÜN EN YÜKSEK HAVA SICAKLIKLARI

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 25

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu 32

Adana: Az bulutlu ve açık 32

Antalya: Az bulutlu ve açık 28

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 18

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 16

Erzurum: Parçalı bulutlu 15

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 25