Muharrem İnce seçimlerde kullanacağı sloganı belirledi

Muharrem İnce seçimlerde kullanacağı sloganı belirledi

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarısız olduğunu ifade etmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun bu başarısızlıktan sorumlu olduğunu söyleyerek kurultay çağrısında bulunmuştu.

MUHARREM İNCE MAKAM ODASINI BOŞALTTI

İnce, meclis grup başkanvekilliğinden istifa ederek parti genel başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Muharrem İnce, TBMM'deki makam odasını boşaltıp yeni yapılan halkla ilişkiler binasına taşındı.

CHP'NİN REKLAMCISI YİNE KÖTÜ İŞ YAPTI

Genel başkan adaylığını açıkladıktan sonra İnce, ilk milletvekili olduğu günden bu yana konuşmalarında yer verdiği, “Tepeden tırnağa cesaret, her şey Türkiye'yi sevmekten ibaret! ” sözlerini kurultay sürecinde kullanacağı slogan olarak belirledi.

EKMELEDDİN'İNKİ GİBİ KÖTÜ AFİŞ

Muharrem İnce'nin adaylık için hazırlattığı afiş, grafik açısından da oldukça hatalı ve kötü bir tasarım olarak karşımıza çıktı. Slogandan, slogan için kullanılan yazı fontuna ve fotoğraf seçimine kadar kötü bir reklamcılık örneği gösteren afiş Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylık sürecinde hazırlanan afişleri hatırlattı. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ekmekli sloganı da uzun süre konuşulmuş, hazırlanan reklam sloganları ve afişleri tepki çekmişti.