Mustafa Varank'tan CHP'ye sert eleştiri

Mustafa Varank'tan CHP'ye sert eleştiri

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu gibi iğrenç bir iddia ortaya atmıştı. Söz konusu iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasına taraflı tarafsız herkes büyük tepki gösterdi. Söz konusu açıklamalar hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

KILIÇDAROĞLU "DANIŞMAN HATASI" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu Mahmut Tanal'ın büyük terbiyesizliği için bugün bir açıklama yayınladı. Kılıçdaroğlu Tanal'ın Cumhurbaşkanı'nın mahermiyeti hakkındaki iğrenç sözlerini "danışman hatası" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu "Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMA YAPTIĞI SIRADA CHP'NİN SİTESİNDE HABER DURUYORDU

Ancak gerçek şu ki o danışmanın yani Mahmut Tanal'ın sözleri CHP'nin resmi internet sitesinde Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasına rağmen duruyordu. Böylelikle Kılıçdaroğlu'na ilk yalanlama CHP'den gelmiş oldu.

SONRADAN SİLİNDİ

Sitedeki haber akşam saatlerinde silindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank bu ikiyüzlülüğe Twitter'dan çok sert tepki gösterdi.

İŞTE MUSTAFA VARANK'IN TWEETİ

Mustafa Varank'tan CHP'ye sert eleştiri

CHP'NİN SİTESİNDEN SİLİNEN HABER

Mustafa Varank'tan CHP'ye sert eleştiri