Necmettin Erbakan felç geçirdi hafızasını yitirdi iddiası

Necmettin Erbakan felç geçirdi hafızasını yitirdi iddiası

ENSONHABER.Com/ÖZEL Saadet Partisi'nin 85 yaşındaki lideri Necmettin Erbakan hastanede müşahede altında tutuluyor. Sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye kaldırılan Erbakan'ın sağlık durumunun kötüleştiği iddia edildi.

İddialar üzerinde Saadet Partisi Basın Müşavirliği'nden yazılı bir açıklama geldi ve Erbakan'ın felç geçirdiği, hafıza kaybı yaşadığı yönündeki iddiaların asılsız olduğu kaydedildi.

HIZLA İYİLEŞİYOR

Açıklamada, 'Sayın Erbakan 3 Ocak 2011 tarihinde ayağında nükseden damar iltihabı (tromboflebit) tedavisi maksadıyla Ankara Güven Hastanesi'ne gitmiştir. Sayın Erbakan bu tedavi kapsamında öngörülen rutin kontrolleri çerçevesinde hastanede bulunmaktadır. Hastane Başhekimi Sayın Tevfik Ali Küçükbaşoğlu, bu konuda çeşitli medya organlarına gerekli açıklamaları yapmıştır. Buna göre Sayın Erbakan'ın bacağındaki iltihabi doku hızla iyileşmektedir. Halen gerekli kontrolleri ve sürdürülen antibiyotik tedavisi devam ettiği için hastanede bulunmaktadır.' denildi.

TELEFONLARA ÇIKMAMIŞ ZİYARETÇİ KABUL ETMEMİŞTİ

84 yaşında aktif siyasete dönerek SP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan ve yoğun tempo nedeniyle yorgun düşen Erbakan, halen hastanede gözetim altında. Taburcu olacağı açıklanmasına rağmen Erbakan'ın hastanede uzun süre kalması, "Durumu ağır" söylentilerinin artmasına yol açmıştı. Ziyaretçi kabul edilmemesi ve Erbakan'ın "Geçmiş olsun" telefonlarına çıkmaması "Durumu iyi değil" söylentilerini güçlendirince, Erbakan'ın yakınları bu iddialara tepki göstermişti.

Necmettin Erbakan felç geçirdi hafızasını yitirdi iddiası

HAFIZASINI KAYBETTİ FELÇ GEÇİRDİ İDDİASI

Ancak son iddialara göre Erbakan'ın durumu iyice ağırlaştı. Öyle ki hafızasını kaybettiği ve felç geçirdiği iddia edilmişti.

KAMALAK MI GENEL BAŞKAN OLACAK

Necmettin Erbakan'ın sağlık sorunlarının ilerlemesi durumunda kimin genel başkan olacağı tartışmaları henüz görünürde olmasa da genel başkanlık için bazı isimler zikrediliyor. Yaşanan gelişmeler sonrası parti genel başkanlığına Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ının mı yoksa Genel Başkan yardımcısı Mustafa Kamalak'ın mı geçeceği merak ediliyordu.