PKK'ya sızan Albay'ın fotoğraflı savunması

PKK'ya sızan Albay'ın fotoğraflı savunması

Ergenekon soruşturması kapsamında yargılanan Albay, savunmasında PKK'ya sızdığında çekilen fotoğrafı delil olarak gösterdi.

POLİS KOMPLOSU

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, mahkemede askerini fişlemekle suçlanan Levent Bektaş , ‘O üsteğmenle birlikte PKK'ya sızdık. Beraber çatıştık. Birlikte çatıştığım askeri niye fişleyeyim. İddiaları içeren DVD'yi bir polis görev yaptığım büroya koydu' diye konuştu.

Levent Göktaş, Mahkeme'ye sunduğu fotoğrafın 6 ay kaldığı Kuzey Irak'ta kaldığı Link Dağı'ndan çektiğini söyledi.

İşte o fotoğraf

PKK'ya sızan Albay'ın fotoğraflı savunması

EŞİ VE ARKADAŞLARINI FİŞLEDİ İDDİASI

Eşi Nesrin Göktaş'ın 28 yıllık hakim olduğunu anlatan Göktaş, yargı mensuplarının fişlendiği belgeyi hazırladığı iddialarına da cevap verdi. Göktaş, "Bu hayatın akışına uygun mudur? Aynı lojmanda oturduğumuz, eşimle aynı meşakkatli mesleğe sahip, aynı yerde çalışan hakim ve savcılar hakkında hiçbir koşulda edinmeyeceğim, edinmek de istemeyeceğim, bir takım bilgileri alıp, bir DVD'ye yükleyip bulundurmam hem hayatın olağan akışına aykırı hem de hainliktir. Hayatı boyunca hainlerle ve terörle mücadele etmiş bir insana 'hainlik ettin' demek ölmekle eşdeğerdir. Bu DVD'yi büromuza koyan kişiler benim üzerimden yargı mensuplarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerine gözdağı vermeye çalışmışlardır."