Polisler saldırgan mahkumu durdurmak için seferber oldu

ABD'nin Chicago eyaletinde bir cezaevinde, polis-tutuklu kavgasını ayırmak için tüm cezaevi polisleri kavgaya karıştı.

Polisler saldırgan mahkumu durdurmak için seferber oldu

123123

ABD'nin Chicago eyaleine bağlı Illınois kentinde bulunan Cook County cezaevinde polis ile mahkum arasında kavga çıktı. Kavga sonrasında ortalık karıştı, tüm polisler bir anda kavgaya dahil oldu.

HÜCREDE LAF ATTI

Hücrede tutuklu bulunan adam ile polisler arasında sözlü sataşma yaşandı. Tutuklu, polise laf atınca, polis memuru hürenin kapısını açtı, tam o anda polisin üzerine atılan saldırgan, polis memuruyla kavga etmeye başladı.

Boğuşmanın yaşandığı cezaevi koridorunda diğer bir polis memuru kavgayı ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Polisler saldırgan mahkumu durdurmak için seferber oldu

TÜM PERSONEL DEVREDE

Kavga ayrılamayınca devreye diğer polis memurları da girdi. Mahkum güç de olsa polisten ayrıldı, kavga sonlandırdıl. mahkumun üstündeki kıyafet paramparça oldu.

Saldırgan, tekrar hücresine dönmesi istendiği sırada aniden polisin üzerine atladı, kavga yeniden başladı. Boğuşma seslerinin koridorlarda yükselmesinin ardından tüm cezaevi polisleri adamın üzerine atlayarak saldırgan mahkumu zapdetmeye çalıştılar ancak bu o kadar kolay olmadı. Devreye biber gazları da girdi.

Polisler saldırgan mahkumu durdurmak için seferber oldu VİDEO

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Neredeyse sayıları 10'u geçen polis memurları adamı tekmelemeye, yumruklamaya başladılar. Aldığı darbelerle bitkin düşen adam uzun süren boğuşmanın ardından güçlükle kontrol altına alındı.

Amansız boğuşmanın görüntüleri de güvenlik kamerası tarafından an ben kaydedildi.