Rafet El Roman'dan yeni sevgili haberlerine yalanlama
ensonhaber.com

Bodrum'da tatil yapan 49 yaşındaki Rafet El Roman, sabah saatlerinde adının Derya Ürkmez olduğu iddia edilen bir kadınla görüntülendi.

Rafet El Roman'dan yeni sevgili haberlerine yalanlama

"YAŞITIM BİR KADINA AŞIK OLMAK İSTİYORUM"

Daha önce bir röportajında “Yaşıtım bir kadına aşık olmak istiyorum” diyen şarkıcının, gönlünü kaptırdığı iddia edilen Derya Ürkmez'in, 20 yaşında ve Almanya'da yaşadığı öğrenildi.

Rafet El Roman'dan yeni sevgili haberlerine yalanlama

'RAFET ABİM'

Ayrıca Ürkmez'in haziran ayında Rafet El Roman ile birlikte stüdyoya girdiği ve “Rafet abim ile çok güzel bir şarkı yaptık, çalışmalarımız devam ediyor.” dediği de haberlerde yazılmıştı.

Rafet El Roman'dan yeni sevgili haberlerine yalanlama

"ÖPÜŞME YOK GÖZ YANILMASI"

Bu haberler sonrasında bir magazin programına telefonla bağlanan Rafet El Roman'ın sevgilisi olduğu söylenen genç kız, ''Ben 20 değil, 31 yaşındayım. Rafet El Roman arkadaşım ve ayrıca nişanlım var. Fotoğraflar yüzünden nişanlım ile sorun yaşadık. Açıyla alakalı öyle çıkmış fotoğraflar. Yanak yanağa selamlaşırken o anda yakalamışlar. Öpüşme yok göz yanılması. Biz sadece arkadaşız. Dava açacağız, o fotoğrafları da kaldıracağız.'' dedi.

Rafet El Roman'dan yeni sevgili haberlerine yalanlama

"OYUNA ALET OLDUM"

Rafet El Roman'dan da sosyal medya hesabından çektiği videolarla haberlere yalanlama geldi. İşte çapkın popçunun olayın iç yüzünü anlattığı açıklamalar:

"Günaydın arkadaşlar bugün biraz erkenciyim çünkü yeni çapkınlık haberlerim var. Şimdi birazdan programlar veya paylaşımlar başlayacak. Onun için dedim ki iç yüzünü birde benden dinleyin. 3 gün önce biliyorsunuz bir video koydum işte ne olacak bu magazin dünyasının hali diye biraz dert yandım heralde buna nispeten bazı magazinci arkadaşlarımız şu iki bayandan yardım veya detsek istedi. Neyse bu iki bayan bana ulaşıyorlar ve buluşabilir miyiz çok güzel sözlerle falan bende biraz oyuna alet oluyorum çünkü seziyorum böyle bir şey olacağını. Biz bu arkadaşlarla buluşuyoruz, Bodrum'un çok güzel bir yerinde ulu orta, tabi dışarıdan da seziyorum birisi kamerayla dolaşıyor.

"DUDADIĞIMIN KENARINDAN ÖPMELER..."

Sonra tabi yaklaşmalar kulağa fısıldamalar dudağımın kenarından öpmeler derken biz kalkıyoruz işte en önemli noktaya geliyoruz normalde sizi kim görüntülerse görüntülesin dışarı çıkarken mutlaka muhabir gelir Rafet bey yanınızdaki bayan kimdir? sorar ama foyaları ortaya çıkmasın diye bayan kendini tanıtmasın diye sormadılar.

"BEN DE SARILAYIM DEDİM"

Biz arabaya bindik tabi bayan sarılıyor hadi bende sarılayım dedim ama yeterince malzeme alamadılar belli ki sonra bayanlar otel sordu: "Acaba sizin oralarda var mı?" diye "Tabiki sorarız buyrun" gittik, bulamadılar e havuza girelim biraz serinleyelim dediler, "Tabiki" dedim.

Yani anlayacağınız olaylar bundan ibaret. Sonra da baktım hepsi orada mesken kurmuş zaten bir hikaye çektim belki sizlerde görmüşsünüzdür."