Gülçin Santırcıoğlu: Rolüm yüzünden bana sinir olanlar var

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kara Ekmek' dizisinin üvey annesi 'Pervin'e, Gülçin Santırcıoğlu hayat veriyor. Santırcıoğlu, daha önce canlandırdığı karakterlerin aksine ilk kez kötü bir rol ile izleyici karşısına çıkıyor.

Gülçin Santırcıoğlu: Rolüm yüzünden bana sinir olanlar var

Santırcıoğlu,  'Pervin'e çok kızgın olanlar var. Doğal olarak bana da sinir oluyorlar. Hem sanal âlemde, hem de sokakta 'Hiç sana yakışıyor mu, kaynanana o kadar kötü davranma' gibi yorumlar alıyorum" diyor.

İşte Santırcıoğlu'nun röportajından ara başlıklar...

'Kara Ekmek'te 35 yaşında kötü bir üvey anneyi canlandırıyorsunuz. 'Pervin'de sizi etkileyen ne oldu?

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu-Foto Galeri

Kötü kadın Pervin - Kara Ekmek İZLE

'Pervin', bugüne kadar canlandırdığım karakterlerden oldukça farklı. Geçmişe dönüp bakarsak; zaman içinde benimle ilgili izleyicide bir 'iyi kadın' algısı oluştu. Oysa bu rolde ilk kez kötü kadın olarak izleyicinin karşısına çıkıyorum. Sanırım senaryoda beni en çok etkileyen nokta bu oldu. Hem takipçilerimi şaşırtmak, hem de kendimi farklı bir rolle sınamak istedim.

Gülçin Santırcıoğlu: Rolüm yüzünden bana sinir olanlar var

"İNSANLAR BANA SİNİR OLUYOR"

Canlandırdığınız karakterle ilgili nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Genelde oyunumla ilgili etrafımdan güzel şeyler duyuyorum. Twitter'da ve sokakta 'Pervin'e çok kızgın olanlar var, bana da 'Hiç yakışıyor mu, kaynanana o kadar kötü davranma' diyenler oluyor... Doğal olarak insanlar sinir oluyor.

"PERVİN HAYATA ÖFKE DUYUYOR"

Pervin'in yaşadıklarını nasıl yorumlarsınız?

'Pervin' seçme hakkı olmadan bir şeylerin içerisine itilmiş bir kadın. Engelli bir kardeş, sevmediği ama evlenmek zorunda kaldığı bir adam ve yoksulluk; ona pek alternatif sunmamış hayatta. Hak etmediği şeyler yaşadığını düşünüyor ve hayata öfke duyuyor. Biz de ona karşı öfke ile şefkat arasında gidip geleceğiz sanırım. Bir yandan yaşadıklarına üzülecek, bir yandan da ona kızacağız.