Samsunlu sürücü 2 günde 17 kez radara yakalandı
DHA

ordu

Ordu'da 3 ay önce hizmete giren Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında, otomobiliyle Karadeniz Sahil Yolu'nda 17 kez hız ihlali yaparak radara giren Samsunlu 35 yaşındaki Fahri Kaya, 4 bin 680 TL'lik trafik cezasının iptali için başvurduğu mahkemede de hayal kırıklığı yaşadı.

MAHKEMEDEN DE UMDUĞUNU BULAMADI

17 iptal davasından 5'ini sonuçlandıran mahkeme, 3 dakika arayla kesilen 2 radar radar cezasından birini iptal ederken, diğer 4 cezanın ise hukuka uygunluğuna karar verdi.

"ARABAMI SATACAĞIM"

İtirazlarından sadece birinde haklı çıkmasına şaşırdığını kaydeden Fahri Kaya, mahkemeye başvurduktan sonra 3 radar cezası daha geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Henüz 5 dava sonuçlandı 4'ü benim aleyhime. Bu nasıl karar anlamadım. Aynı mahkeme 3 dakika arayla aldığım cezanın birini onaylıyor birini iptal ediyor. Ben inşaatta çalışarak eşim, 2 çocuğum ve anne, babama bakıyorum. Bu kadar ceza çok fazla. Nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. Mahkemeye başvurduktan sonra 3 kez daha radar cezası geldi. Artık bu kararlardan sonra onlara da itiraz etmeyeceğim, arabamı satacağım"

Samsunlu sürücü 2 günde 17 kez radara yakalandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)