Şehitler için konserleri iptal olan ünlüler isyan etti

Kıbrıs’taki oteller, Türkiye’de yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri nedeniyle Kurban Bayramı programlarını iptal etti.

ŞEHİTLER İÇİN BAYRAM KONSERLERİ İPTAL EDİLDİ

Önceki gün akşam saatlerine kadar süren bir toplantı yapan 18 otel ve casino yöneticisi, ortak karar doğrultusunda Kıbrıs’taki konser programlarıyla ilgili bir “iptal” açıklaması yaptı. Bu karar doğrultusunda, önceden planlanan Volkan Konak, Aşkın Nur Yengi, Funda Arar, Sibel Can, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy, Yıldız Tilbe, Hadise, Linet, Ferhat Göçer, Sıla, Selami Şahin, Hande Yener, Candan Erçetin, Zuhal Olcay ve Erol Evgin konserleri yapılmayacak.

Konserlerinin iptal olduğunu öğrenen şarkıcılar kararla ilgili açıklama yaptı..

MUAZZEZ ERSOY: SÖYLESELERDİ YARDIM YAPARDIK

Muazzez Ersoy: Sadece bu değil, pek çok festivalim iptal oldu. Ekibimiz var, sazlarımız var, bu insanlar ne yapacaklar? Keşke iptal yerine “Yardım yapalım” denseydi. Müzik toplumun sesidir ve susturulmamalı.

Şehitler için konserleri iptal olan ünlüler isyan etti

HADİSE: ŞARKILAR DEĞİL SİLAHLAR SUSSUN

Hadise: Ateş elbet düştüğü yeri yakar ama bu öyle bir ateş ki hepimizin içine düşüyor. Bu süreçte müziğin, sanatın susturulmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Susması gereken müziğin, sanatın sesi değil, silahların sesidir.

Şehitler için konserleri iptal olan ünlüler isyan etti

SİBEL CAN: BEN İSTERDİM Kİ KONSERLER DEVAM ETSİN

Sibel Can: Müziğin sadece eğlence vasıtası olduğu düşüncesi, müziğin evrensel tanımına aykırı. Müzik sadece eğlendirmez, dostluğu, kardeşliği, sevinci, hüznü ve barışı temsil eder. Şehitlerimizin acıları ile kavrulduğumuz şu günlerde ben isterdim ki, konser ve programlar iptal edileceğine, hepsi yapılsın ve hem işletmelerin hem de sanatçıların gelirleri Şehit Aileleri’ne bağışlansın.

Şehitler için konserleri iptal olan ünlüler isyan etti