Selin Şekerci: İri gözlerimle dalga geçerlerdi

SELİN ŞEKERCİ

Zeynep Özek’in MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ dizisinde oyuncu Selin Şekerci ile yapılan röportaj yayınlandı. Şekerci, bugüne kadar oynadığı dizilenden ‘Melekler Korusun’ setini çok eğlenceli ve komik olarak nitelendirirken, rol arkadaşlarının yaşıtı, yönetmenlerinin de genç olduğunu, sadece çok hareketli senaryonun kendilerini yorduğunu anlattı.

"DRAMA İSTİYORUM"

Şekerci, ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde uzun süreden bu yana canlandırdığı ‘Şebnem’ karakterine uygun saçı değiştirerek yer yer pembe, mor ve mavi renkli boyattığını söyledi. Bugüne kadar ‘Evin neşeli küçük kızı’ karakterlerini canlandırdığını anlatan Selin Şekerci, "Biraz daha dramaya göz kırpıyorum aslında. Onu da göstermek istiyorum" dedi.

"KADİR ÇALIŞILASI BİR ADAM"

Geçmişteki rol arkadaşları Özge Özpirinççi ve Rojda Demirer’i kendisi için büyük şans olarak nitelendiren Selin Şekerci ‘İzmir Çetesi’ dizisindeki rol arkadaşı Kadir İnanır için "Çok acayip, çok çalışılası bir adam" değerlendirmesini yaptı.

Selin Şekerci: İri gözlerimle dalga geçerlerdi

"BIG EYES’E ÇOK BENZİYORUM"

Selin Şekerci iri gözleri ile dikkat çektiği hatırlatılınca Tim Borton hayranı olduğunu belirterek şunları anlattı:

"Lisede okurken ‘Big Eyes’ diye animasyon filmi çıkınca herkes beni aradı. Büyük gözlü olmam nedeniyle gerçekten çok benziyoruz. Çocukluğumda gözlerim nedeniyle çok dalga geçtiler. Bunun avantaja döneceğini bilmiyorum.

"BENDE ARAPLIK VAR HERHALDE"

Bende de Araplık var herhalde, ondan geliyor. Babamın anneannesi ve baba tarafı olduğu gibi Arap. Anne tarafım Azeri olunca 'Böyle bir karışım' çıkmış."

Şekerci, haftanın 6 günü zaman zaman 15 saat süren canlandırdığı ‘Şebnem’ karakterinin etkisiyle daha hızlı konuşmaya başladığını, seyirci tepkisi nedeniyle sokakta 'salaş' ve sade kıyafetler yerine giyimine daha dikkat etmek zorunda kaldığını söyledi.

Selin Şekerci: İri gözlerimle dalga geçerlerdi