Serena Williams Sharapova'ya cevap verdi
ensonhaber.com

Maria Sharapova geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Unstoppable' adlı kitabında; 1 Eylü'de bir kız bebek dünyaya getiren ünlü tenisçi Serena Williams'a da yer verdi.

Serena Williams Sharapova'ya cevap verdi

SHARAPOVA, KİTABINDA SERENA'YI ELEŞTİRDİ

Sharapova bu kısımda Williams'ın kolları ve bacaklarının oldukça kalın olduğundan söz ederek Wiliams'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Serena Williams Sharapova'ya cevap verdi

WILLIAMS'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Serena Williams dün sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altına uzun bir yazı yazdı. Tenisçi, mektupta başta Sharapova olmak üzere hem tüm vücudunu eleştirenlere cevap verdi, hem de annesine sevgisini belirtti.

Williams mektubunda, "Canım Annem, Sen tanıdığım en güçlü kadınsın. Kızıma bakıyordum da (Aman Tanrım, evet benim bir kızım oldu) ve kollarını ve bacaklarını benden almış. Tıpkı benim gibi güçlü, kaslı, kuvvetli, şaşırtıcı kolları ve vücudu var. O da, benim 15 yaşımdan bu yana hatta bugün bile yaşadıklarımı yaşamak zorunda olsaydı nasıl tepki verirdim bilemiyorum. Dış görünüşümde güçlü göründüğüm için bana erkek dendi. İlaç kullandığım söylendi. (Hayır, avantaj sağlamak adına namussuzca davranmak için hep fazla doğrucu olmuşumdur.) Diğer birçok kadından güçlü göründüğüm için kadın sporlarına değil erkek sporlarına ait olduğum söylendi. (Hayır, ben sadece çok çalışıyorum ve bu harika vücutla doğmuşum ve bununla gurur duyuyorum.) Ama anne, siyahi bir kadının gücünü anlamak için fazla cahil olan gazetecilerin, insanların, sunucuların; aslında açık konuşmak gerekirse kincilerin önünde nasıl kontrolünü kaybetmedin emin değilim..." şeklinde devam ediyor.