Sibel Can 1800 TL dağıttı

Sibel Can

Sibel Can, önceki akşam Asmalımescit’te bulunan bir mekanın çıkışında objektiflere yakalandı.

Çıkışta soruları yanıtlayan sanatçı, jüri koltuğunda oturduğu yeni programı “Sesi Çok Güzel” için “Harika başladı. İnşallah başladığı gibi güzel tamamlanır. Daha önce de birçok güzel ses yarışması düzenlendi. Biz birincimize daha da sahip çıkıp evini alacağız, albümünü yapacağız” dedi.

Sibel Can 1800 TL dağıttı-Foto Galeri

"SERTAB KONUSUNA HİÇ İNANMADIM"

Can, jüri arkadaşı Sertab Erener’in yıllar önce kendisiyle aynı programa konuk olmak istemediği, hatta bu yüzden menajerini işten çıkardığı iddiasıyla ilgili de konuştu. Sanatçı, “Bu konuya hiç inanmadım. Sertab’a da bunu hiç sormadım. Zaten hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim. Çünkü Sertab’la bizim ortak bir canımız var; Sezen Aksu. Programımızda uyumumuz da harika gidiyor” dedi.

"BİZ ONUNLA HASTANEDE ŞARKI SÖYLEDİK"

Miami’de ameliyat olan İbrahim Tatlıses’i ziyaret eden Sibel Can, son olarak sanatçının sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı: “İbrahim Bey çok iyi. Kısa süre sonra İstanbul’a gelecek. Her şey eskisi gibi oldu diyebiliriz. Şarkı söylemesinde de sıkıntı yok. Biz hastanede onunla şarkılar söyledik.”

"1800 TL VERDİ"

Sibel Can, mekan çıkışı yanına gelen sokak çalgıcılarına 1500 lira dağıttı. Can, para alamayıp aracının önünü kesen iki çalgıcıya da 300 lira verdi. Sokak çalgıcıları Sibel Can'ın arkasından "Sibel Abla senin gibisi yok. Yaşa sen Sibel Can" diye seslendi.

Sibel Can 1800 TL dağıttı