Sneijder: Taktiğimiz yok çok kızgınım

Sneijder: Taktiğimiz yok çok kızgınım

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İŞTE SNEIJDER'İN SÖZLERİ...

"İyi çalışmıyoruz. Son yıllarda Atletico Madrid çok başarılı. Savunmayı takım olarak yapan, takım olarak oynayan takımlar başarılı oluyorlar. 2-0 kaybettik, ama 5-0, 6-0 da olabilirdi."

"SAHADA TEK BİR TAKIM VARDI"

"Sahada tek bir takım vardı. O da Atletico'ydu. Bunun sadece psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çalışarak gelişmeliyiz. Tepki veremedik. Psikolojik değil, fiziksel olarak da eksiğiz. İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız."

"MANTALİTE DEĞİŞMELİ"

"Maç sonrasında arkadaşlara da söyledim. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyor. Yeni teknik direktörümüz ile tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor. Kendimizi bırakamayız, biz hep başımızı dik tutmalıyız. İyi oyuncularımız var, bu yüzden iyi çalışmalı, disiplin, mantalite, bunlar değişmeli. Defalarca söyledim. Daha iyi çalışmamız gerekiyor."

"ELEŞTİRMEK İÇİN ÇOK GEÇ"

"Hiç kimseyi eleştirmiyorum burada. Eleştirmek için çok geç. Bizim de deneyimlerimiz var, bir reaksiyon vermemiz lazım. Hiç kimseyi suçlamıyorum. Bir teknik direktörün gitmesi üzücüdür. Sonuçlar kötü olunca, kovulan ilk kişi hoca oluyor. Umuyorum ki, cuma gününden itibaren daha fazlasını yaparız"

"TAKTİĞİMİZ YOK! ÇOK KIZGINIM"

"Şimdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma idmana çıkacağız. Oturup takımca konuşmalıyız. Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynadık. Taktik çalışmalıyız. Çok kızgınım şu anda. Bu da çok normal. Buraya geliyorsunuz, bu sahaya çıkyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım"