Trump'tan Kraliçe Elizabeth tavrı
ensonhaber.com

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, İngiltere’ye ziyaretleri kapsamında Kraliyet ailesinin resmi evi olarak bilinen Windsor Kalesi’nde Kraliçe Elizabeth ile bir araya geldi.

TRUMP'TAN KRALİÇE ELIZABETH'E ŞOK TAVIR

Donald Trump'ın kendisini karşılayan askerleri selamlama töreninde kraliçeyi umursamayan bir tavır takınması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu. Trump ile Kraliçe II. Elizabeth'in o anları kameralara yansıdı.

Trump Kraliçe Elizabeth'i kızdırdı VİDEO

BEKLETTİ- ÖNÜNDE EĞİLMEDİ

ABD Başkanına ilişkin gösterilen saygısızca davranış bununla da sınırlı değil. Programa 12 dakika geç kaldığı belirtilen Trump'ın Kraliçe ile görüşmede de önünde eğilmediği, selamlamayı yapmadığı belirtiliyor.

TRUMP PROTESTOLARI

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın İngiltere'yi ziyareti, başkent Londra başta olmak üzere birçok kentte düzenlenen gösterilerle protesto edildi.

Trump'tan Kraliçe Elizabeth tavrı

Londra merkezli ırkçılık karşıtı çalışmalarda bulunan, "Irkçılığa Karşı Dur (Stand Up To Racism)" adlı sivil toplum hareketi ile İngiltere'deki savaş karşıtı grup "Savaşı Durdurun Koalisyonu (Stop the War Coalition)" işbirliğinde organize edilen ilk gösteri için eylemciler sabah saatlerinde Başbakanlığın Londra dışındaki özel konutu Chequers yakınında toplandı.

Trump'tan Kraliçe Elizabeth tavrı

Buradan başlayarak kentin ünlü Trafalgar Meydanı'na doğru yürüyen eylemciler, yürüyüş boyunca "Trump defol" ve "Trump evine dön" şeklinde sloganlar attı.

Trump'tan Kraliçe Elizabeth tavrı