TTNET'ten 12 yeni sinema kanalı

TTNET'ten 12 yeni sinema kanalı

Yapılan işbirliğiyle ‘Sinetivi’, ‘Sinetivi 2’, ‘Sinetivi Adrenalin’, ‘Sinetivi Adrenalin 2’, ‘Sinetivi Karnaval’, ‘Sinetivi Karnaval 2’ IPTV platformu Tivibu’da izleyicilerle buluşuyor.

Tivibu, yeni kanallarla toplam 24 sinema kanalı sayısına ulaşmış oldu. 2015 yılında Tivibu’daki tüm sinema kanallarında 2 bin 500 film yer alacak. Bunlardan 1000 tanesi ise Sinetivi kanallarında yayında olacak.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, 5 yıl önce Tivibu ile yeni bir teknoloji kullanarak geleneksel TV yayıncılığını değiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

2.8 MİLYON KULLANICI

“IPTV, Web TV ve Mobil TV yayıncılığı alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Tivibu platformumuzu bugüne kadar 2.8 milyon kişi deneyimledi. Televizyonu evlerin salonundan çıkartarak, zamandan ve mekândan bağımsız yayıncılık anlayışı ile 4 ekran deneyimi sunuyoruz. 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz. Yeni sinema kanallarıyla beraber 24 sinema kanalı sayısına ulaştık. Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu olduk. Bu zengin sinema içeriğini en uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilerimize sunuyoruz. Tivibu’da ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz, yeni içerikler ve uygulamalarla müşterilerimizin TV izleme deneyimini zenginleştirmeye devam edeceğiz.”

YENİ PAKETLER

Sinetivi kanallarında 7 gün 24 saat, en yeni ve en popüler filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak, Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte yayında olacak. ‘Sinetivi’, ‘Sinetivi 2’, ‘Sinetivi Adrenalin’, ‘Sinetivi Adrenalin 2’, ‘Sinetivi Karnaval’, ‘Sinetivi Karnaval 2’ adlı kanallara Maxi Paket, Sinema Paketi ve Full Paket kullanıcıları ulaşabilecek.

Tivibu Maxi Paket’te (SD ve HD) 150’ye yakın yerli ve yabancı kanal ve 2.500’ün üzerinde video içeriği yer alıyor. Tivibu kullanıcıları Maxi Paket’e aylık 9.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabiliyor.