Türkiye genelinde elektrikler kesildi
ensonhaber.com

chelsea.jpg

Türkiye’nin dört bir yanında elektrikler kesildi. İnternet erişiminde de sıkıntı yaşandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Denizli, Antalya, Bitlis, Çanakkale, Bursa gibi şehirlerden Twitter ve Facebook’a elektrik kesintisi mesajları yağdı.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Yoğunluk nedeniyle BEDAŞ'ın sitesi kitlendi. Saatler sonra Türkiye geneline kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı. Çoğu ilde sorun çözüldü.

Türkiye genelinde elektrikler kesildi

ELEKTRİK KESİLEN İLLER VİDEO

İŞTE ELEKTRİK KESİLEN İLLER

Ankara, Adana, Adıyaman, Batman, Karaman, Karabük, Mardin, Trabzon, Aydın, Artvin, Edirne, Düzce, Diyarbakır, Kars, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Isparta, Burdur, Bitlis, Yozgat, Kütahya, Sivas, Siirt, Kayseri, Çanakkale, Konya, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Denizli, Kahramanmaraş, Eskişehir, Uşak, İzmit, Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun.

Türkiye genelinde elektrikler kesildi GALERİ

Türkiye genelinde elektrikler kesildi

Elektrikler kesildi! Metro seferleri durdu VİDEO

METRO HATLARI DURDU

Türkiye'nin birçok ilinde meydana gelen elektrik kesintisi, başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç etti. İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle Marmaray, metro, tramvay ve hafif metro çalışmadı. Mega kentte yüz binlerce İstanbullu, araçlardan inip yürüdü.

Türkiye genelinde elektrikler kesildi

Elektrik kesintisi nedeniyle Taksim metrosu da çalışmayı durdurdu. Vatandaşlar kapanan metronun girişinde bekledi.

Türkiye genelinde elektrikler kesildi

KESİNTİNİN NEDENİ

Konu ile ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan yapılan açıklamada, sıkıntının kaynağında TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) sisteminde yaşanan bir sorun olduğu açıklandı.

TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi.

Türkiye genelinde elektrikler kesildi