Wozniacki: Artık topuklu giyebilirim

WON

Tenisin yıldızlarından Caroline Wozniacki, dünyanın şu anki 1 numaralı golf oyuncusu Rory McIlroy ile Aralık ayında evlenmeleri beklenen ancak geçtiğimiz Mayıs ayında ayrıldıklarının açıklanmasının ardından ilk defa konuştu.

''EN AZINDAN YÜZÜME SÖYLEMELİYDİ''

Amerikalı televizyonu Graham Bensinger’a ayrılık hakkında ilk konuşan Wozniacki, McIlroy’den ayrıldığını telefonla öğrendiğini söyledi. Wozniacki, “Öğrendiğimde şoke oldum. En azından bunu yüzüme karşı söylemeliydi diye düşünüyorum. Ancak böyle bir şey olmadı, kendisi beni aradı. Bir daha da onun sesini duymak istemiyorum. 'Benim için çok zordu, çünkü kendisi ilişkimizi başından beri kamuya mal etti. Kendisi bir basın açıklaması yayınladı ve bitti” dedi.

''UZUN İNSANLARI TERCİH EDERİM''

Rory McIlroy’a göndermede bulunan Wozniacki, “Kortun dışında da bir hayatımın olması benim için çok önemli ve tenisle ilişki arasında dengeyi sağlamak benim için zor bir şey değil. Uzun insanları tercih ederim ve böylelikle topuklularımı giyebilirim. Kendisini ciddiye almayan eğlenceli biri olabilir” dedi. 179 cm boyunda olan Wozniacki’nin eski nişanlısı McIlroy’un boyu ise 175 cm.

Wozniacki: Artık topuklu giyebilirim