Aydın'da yaşlı çifte kanlı saldırı: Evde boş altın keseleri bulundu
Efeler ilçesinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 80 yaşındaki çiftin evinde boş altın keseleri bulunduğu, polis ekiplerinin olay yerinde çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için her detayın değerlendirildiği öğrenildi.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
Aydın'ın Efeler ilçesinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 80 yaşındaki çifte ilişkin soruşturmada, yeni bir bulguya rastlandı.
YAŞLI ÇİFT KANLAR İÇİNDE YERDE BULUNDU
Doktor olduğu öğrenilen Ahmet Çakaloğlu, bir süredir haber alamadığı anne ve babasının yaşadığı eve gitti.
Eve giren Çakaloğlu, anne ve babasını kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
ÇİFTİN VÜCUTLARININ ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BIÇAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 80 yaşındaki Turgut ve 80 yaşındaki Nuran Çakaloğlu'nun, vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleri sonucu hayatlarını kaybettiğini belirledi.
Yaşlı çiftin cansız bedenleri, olay yerindeki incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
GECE EVDEN KAVGA SESLERİ GELDİĞİ ÖĞRENİLDİ
Komşularının gece saatlerinde evden kavga sesleri duyduklarını açıkladığı Çakaloğlu çiftinin kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
EVDE BOŞ ALTIN KESELERİ BULUNDU
Olay yerinde yapılan incelemelerde, evin içerisinde iki adet boş altın kesesi bulunduğu belirtildi.
Polis ekiplerinin de olayın yaşandığı ev ve çevresinde incelemelerinin sürdüğü, ayrıca çevredeki güvenlik kameralarının da incelemeye alındığı öğrenildi.
''KİMSEYE ZARARLARI YOKTU''
Bıçaklanarak öldürülen yaşlı çiftin komşusu Meryem Aksoy, "Kimseye zararları yoktu. Kendi halinde bir çiftti. Her zaman selamlaşırdık. Çok üzgünüz durumdan, inanamadık. Nasıl olduğuna inanmıyoruz.
Bir an önce failler bulunsun. Olayın ne zaman olduğunu da bilmiyoruz. Herkes gibi sosyal medyadan öğrendik. Bugün de polisler geldi, araştırmalarına devam ediyor. Çok üzgünüz diyecek hiçbir şeyimiz yok." diye konuştu.