Bingöl'de ziyarete geldiği memleketinde mezarını kazdırdı: 1 gün sonra öldü
Solhan ilçesine yakınlarını ziyarete gelen Muzaffer Diken, aile kabristanında kendisi ve eşi için mezar kazdırdıktan 1 gün sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Diken'in, ölümünden 1 gün önce çekilen kazdırdığı mezarı gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
İstanbul'dan yakınlarını ziyaret için memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesine gelen Muzaffer Diken, aile kabristanında 17 Haziran'da kendisi için mezar kazdırdı.
Diken, 1 gün sonra fenalaşarak Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
1 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ
Hastanede tedavi altına alınan Diken, buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Diken'in cenazesi, kendi kazdırdığı aile kabristanındaki mezarında toprağa verildi.
"BENİM MEZARIM, HAZIRLIĞIMI YAPTIM"
Muzaffer Diken'in, olaydan 1 gün önce yakınlarıyla, cep telefonuyla çektiği görüntüsü ortaya çıktı.
Görüntüde; Diken'in, kendisiyle sohbet eden yakınlarına kazdırdığı mezarı göstererek, kendisine 'rahmet' dilediği görülüyor.
Ardından "Bu kimin mezarı?" sorusuna "Benim mezarım, hazırlığımı yaptım. 2 tane yaptım, biri de eşimin." diye cevap verdiği, ardından esprili bir şekilde "Eşimi götürmeden ben nereye gidiyorum." dediği görülüyor.