Çekmeköy'de İETT otobüsü durağa girdi: Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Çekmeköyde seyir halindeki İETT otobüsü şoförü, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünün üzerine aracı sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolcuların beklediği durağa girdi. Kazada 1 kadın hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İstanbul Çekmeköy'de İETT otobüsü şoförü, motosiklet sürücüsüyle trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı.

Otobüs şoförü, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce tıp merkezinin önündeki 3 araca ardından yolcuların da beklediği Çamlık durağına girdi.

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otobüsün altında kalan 1 kadın yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İETT'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İETT'den yapılan yazılı açıklamada şu sözler kullanıldı:

Bugün saat 14.42'de Çekmeköy ilçesi Çamlık Mahallesi Çamlık durağı mevkiinde Özulaş firmasına ait bir özel halk otobüsü zincirleme trafik kazasına karışmış, kazada ilk belirlemelere göre özel halk otobüsü şoförü ile beraber toplam 4 kişi yaralanmıştır.

Kaza ile ilgili kurumumuz ve emniyet birimlerince idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Yaralıların durumu kurumumuzca yakından takip edilmektedir.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan şoför ile motosiklet sürücüsünün tartışması ve kaza anı araç içi kamerasına yansıdı.