Denizli'de eski iş yeri sahibi dehşet saçtı: İş yerinin yeni sahibini silahla vurdu

Pamukkale ilçesinde yanında getirdiği silahla yeni iş yeri sahibini yaralayan iş yerinin eski sahibi, olayın ardından kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir işletmeye gelen eski iş yeri sahibi ile yeni iş yeri sahibi arasında sözlü tartışma başladı.

İşletmenin içerisinde başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

SİLAHLA ATEŞ AÇIP KAÇTI

Akşam saatlerinde dükkana gelen eski işyeri sahibi yanında getirdiği silah ile tartıştığı henüz ismi bilinmeyen şahsa ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Silahla vurulan işyeri sahibi kanlar içinde yerde yığılırken, silahla ateş açan şahıs olay yerinden uzaklaştı.

YARALI TEDAVİ ALTINA ALINDI

Silah seslerinin üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı şahsı olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından ambulans ile en yakın hastaneye sevk etti.

SALDIRGANI YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Hastaneye kaldırılan iş yeri sahibinin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

Olay yerinden kaçan şahıs için polis ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.