Erzurum'da tır ile çarpışan otomobildeki 4 kişi can verdi

Tortum ilçesinde tır ile SUV tipi aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Erzurum'un Tortum ilçesinde seyir halinde olan Ramazan Katılmış idaresindeki 41 BZ 206 plakalı SUV tipi araç, Erzurum-Tortum kara yolu Akdağ Mahallesi mevkisinde, sürücüsü belirlenemeyen yabancı plakalı tırla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ DE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, sürücü ile Nurtekin A, Erdem Ö. ve İbrahim Ö'nün kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Erdem Ö. ve İbrahim Ö. kardeş oldukları belirtildi.

Alınan bilgilere göre; vefat eden dört şahsın aynı işyerinde çalıştıkları ve araçlarıyla Oltu ilçesinden Erzurum şehir merkezine geldikleri öğrenildi. 

Araçta sıkışanlar itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kaza yerine gelen İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Uğurlu, ekiplerden bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Onur Karaburun, “Üzücü bir olay. Aracın TIR’la çarpışması sonucu 4 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tüm sürücülerimizin dikkatli seyretmeleri hava ve yolun koşullarına göre hız limitlerine ve kurallara uymalarını önemle hatırlatıyorum. Başımız sağolsun” dedi.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Tırın yaralanan Gürcistan uyruklu sürücüsü Nika S'nin tedavisi yapıldı.

Tır sürücüsü, tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.