Eskişehir'de bıçak ve balta ile önüne gelene saldırdı: 5 yaralı
Eskişehir'de oynadığı savaş oyununun etkisi altına girip bıçak ve balta ile saldırdığı 5 kişiyi yaralayan 18 yaşındaki genç, polis tarafından yakalandı.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder tramvay durağı yakınlarında, oynadığı PUBG adlı savaş oyununun etkisi altına giren 18 yaşındaki A.K., balta ve bıçak ile bölgedeki bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara saldırdı.
5 KİŞİYİ BIÇAK VE BALTA İLE YARALADI
Çelik yelek ve kask giyerek yüzünü maske ile gizleyen şüpheli, bölgedeki çay ocağında oturan 5 kişiyi bıçakla yaraladı.
GÖREVE GİDEN POLİS MEMURU YAKALADI
Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı göreve giden polis memurunun olayı fark etmesi sonucunda yaşanan kovalamacayla şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli gözaltına alındı.
2 YARALININ DURUMU AĞIR
Olayda yaralanan 5 vatandaş ise kentteki hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şüpheli A.K. hakkındaki soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü açıkladı.