Ferhat Tüneli’nde ölümle burun buruna getiren kaza
Amasya’da Ferhat Tüneli’nde meydana gelen kazada, sollama yapmak isteyen bir motosiklet sürücüsü kaygan zeminde kontrolünü kaybederek otomobilin önüne düştü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Amasya’daki Ferhat Tüneli’nde, önündeki otomobili sollamak isteyen motosiklet sürücüsü, tünel içerisindeki kaygan zemin nedeniyle dengesini kaybederek devrildi ve otomobilin önüne savruldu.
EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
Yola düşen motosikletli, otomobil sürücüsünün zamanında fren yapması sayesinde ezilmekten kurtuldu. Kaza sonrası bir süre yerde kalan sürücü, daha sonra kendi imkânlarıyla ayağa kalktı.
YOLUNA DEVAM ETTİ
Motosiklet sürücüsü, devrilen motosikletini yerden kaldırarak herhangi bir sağlık ekiplerine ihtiyaç duymadan yoluna devam etti.
AYNI TÜNELDE İKİNCİ KAZA
Öte yandan, aynı tünelde araçların yoğun şekilde sıralandığı bir başka anda, takip mesafesine uymayan bir otomobilin önündeki araca çarptığı anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.