İstanbul'da çatıdan düşen parçalardan son anda kurtuldu

Avcılar'da bir mağazanın önünde kıyafetleri kontrol eden görevli, 4 katlı binanın çatısından rüzgar nedeniyle düşen parçalardan son anda kurtuldu. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İstanbul'un Avcılar ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Beyoğlu Caddesi'nde korkutan bir kaza meydana geldi.

İstanbul genelinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle caddedeki 4 katlı binanın çatısındaki parçalar yola düştü.

SON ANDA KURTULDU 

Bu sırada mağazadaki kıyafetleri kontrol eden görevli, parçaların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

O ANLAR KAMERADA 

Yaşananlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, 4 katlı binanın çatısından parçaların kopması ve bu sırada elbise mağazasındaki kıyafetleri kontrol eden görevlinin son anda kurtulduğu anlar yer aldı.

BAŞKA BİR BİNANIN ÇATISINDAN KOPAN PARÇALAR YOLA DÜŞTÜ

Denizköşkler Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde ise bir binanın dış cephe kaplamalarının bir bölümü fırtınanın etkisiyle yola düştü.

Olayın ardından yaşananlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.