İstanbul'da dakikalar içinde 3 farklı iş yerinden hırsızlık yapan çocuklar kamerada
Beylikdüzü'nde dakikalar içerisinde 3 farklı iş yerine giren çocuklar, kasadaki paraları çalarak kaçtı. Şüphelilerin iş yerine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
İstanbul Beylikdüzü'nde 15 yaşlarında 3 çocuk, bir sitenin altında bulunan 3 farklı iş yerine dakikalar içerisinde girdi.
Çocuklardan 2'si dışarda beklerken 1 kişi içeri girerek kasadaki paraları çalıp kaçtı.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
Para ve bilgisayar çaldıkları öne sürülen şüphelilerin, iş yerlerine girdikleri ve 2 kişinin etrafı gözetlediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
BAHŞİŞ KUTUSUNU BİLE BOŞALTTILAR
Hırsızların iş yerine girdiği esnaf Nusret Yiğitalp, şöyle konuştu:
Kokoreç dükkanımızı yeni açtık, 2 ay oldu. Saat gece 02.30'a kadar açıktık, 02.30'dan sonra yeğenim kapatıyor. Ardından saat 06.00'ya 10 kala, kapımızı kolay açıldığı için bir şekilde açıp içeri girmişler.
O günkü satışı kasada bırakıyoruz, sabah ödemeleri yapmak için. Kasayı açıp hepsini almışlar, bahşiş kutusunda 3 bin liraya yakın toplanan parayı hepsini patlatıp almışlar 1-2 dakika içerisinde. 14-15 yaşlarında 3 çocuk, kasayı olduğu gibi boşaltmışlar ama birlikleri almamışlar.