İstanbul'da evde çıkan yangında ölen 3 çocuk toprağa verildi
Pendik'te evde çıkan yangında hayatını kaybeden kardeşler Özden Sepetçi (2), Cennet Çelikkol (9), Zülfikar Sepetçi (5), son yolculuklarına uğurlandı.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
İstanbul'un Pendik ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Umman Sokak'ta bulunan iki katlı bir evin giriş katında yangın meydana geldi.
İddiaya göre evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
ÇOCUKLARINI EVDE YALNIZ BIRAKTI
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anne S.S. (28), kızı E.N.Z.'yi (1) hastaneye götürmek için Ö.S. (2), C.Ç. (9) ve Z.S. (5) ve M.A.Ç. (11) isimli dört çocuğu evde yalnız bıraktı.
3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
Vatandaşların yardımıyla çıkarılan çocuklardan Ö.S., Z.S. ve C.Ç. ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitirdi.
Entübe edilen M.A.Ç. (11) ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Konuyla ilgili olarak T.Ö. isimli şahıs gözaltına alınırken, olay sırasında evde bulunmadığı öğrenilen anne S.S. ise serbest bırakıldı.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Ö.S. (2), Z.S. (5) ve C.Ç.'nin (9) naaşları ilk olarak Kartal Soğanlık Sefa Camii Gasilhanesi'ne getirildi.
Ardından 3 çocuk için Nursen Özdayi Safa Camii'nde cenaze namazı kılındı.
BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazında, çocukların öz babası olan Emrah Ç. gözyaşlarına boğuldu.
Emrah Ç.'nin cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.
ANNE CENAZEYE GELMEDİ
Anne S.S.'nin ise güvenlik sebebiyle cenazeye getirilmediği iddia edildi.
Öte yandan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de cenazeye katılanlar arasında yer aldı.
Ö.S., Z.S. ve C.Ç.'nin cenazelerinin, Pendik Yenişeyhli Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.