İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Fatih ve Küçükçekmece ilçelerinde polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda, 836 bin 80 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçu ile ilgili şüphelilerin yakalanması ve suçların önlenmesine yönelik çalışma yürütüldü.

Yapılan çalışmalarda, Fatih ve Küçükçekmece ilçelerinde uyuşturucu ticaretinin gerçekleştirildiği belirlendi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Saha çalışmaları ve fiziki takibin ardından Nişanca, Fevzi Çakmak, Sultan Murat ve Cennet Mahallelerinde tespit edilen adreslere operasyon için düğmeye basıldı.

Harekete geçen ekipler, belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlarda İ.D., S.S., T.Ş., N.D. ve Ö.Y. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

ELE GEÇİRİLENLER 

Adreste yapılan aramalarda ise 4 kilo 461 gram marihuana, 2 kilo 201 gram kokain, 836 bin 80 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 4 adet akıllı telefon ve 6 bin 595 TL nakit para ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.