İstanbul'da vertigo baba ve eşi, oğullarını döven çocuğun saldırısına uğradı
Şişli'de 15 yaşındaki oğlunu darbeden çocukla tartışmaya giren vertigo hastası baba saldırıya uğradı. Yere düşen ve bayılan adamın yanına gelen eşi Yeter Y. de aynı şahıs tarafından darbedildi.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
İstanbul'un Şişli ilçesinde, akran zorbası şahıs adeta dehşet saçtı.
Kuştepe Mahallesi’nde yaşanan olayda M.M.Y., mahallede bir parkta kendi yaşlarında bir çocuk tarafından darbedildi.
OĞLUNU DARBEDEN ÇOCUĞU ARADI
Eve gelen M.M.Y., babası Abdullah Y.’ye parkta kendisine bir çocuğun yumruk attığını söyledi.
Bunun üzerine dışarı çıkan baba Abdullah Y., oğlunu darbeden çocuğu aramaya başladı.
YEDİĞİ YUMRUK İLE YERE YIĞILDI
Oğlunun M.D. isimli çocuk tarafından darbedildiğini öğrenen babayla saldırgan çocuk arasında tartışma çıktı.
Çocuk tartışma sırasında Abdullah Y.‘ye yumruk attı.
Aldığı darbenin etkisiyle yere yığılan vertigo hastası adamın yardımına çevredekiler vatandaşlar koştu.
ADAMDAN SONRA EŞİNİ DE DARBETTİ
Eşinin darbedildiğini duyan Yeter Y. de kısa sürede olay yerine geldi.
M.D., kendisine 'Eşime bunu sen mi yaptın?' diyerek tepki gösteren kadına da yumruk attı.
VATANDAŞLAR MÜDAHALE ETTİ
Çevredekiler tarafından tekme ve yumruklarla olay yerinden uzaklaştırılan M.D. ve babası Necati D., olay yerinden ayrıldı.
Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Diğer yandan bayılan Abdullah Y. ve yaralanan eşi Yeter Y.'ye ilk müdahale, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.
Abdullah Y. ve eşi Yeter Y., ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından darp raporu alan kadın ve eşi, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.