Kahramanmaraş'ta markete zarar verdi: Tutuklandı

Göksun ilçesinde bir markete yanıcı ve patlayıcı maddeyle zarar veren 1 şüpheli tutuklanırken, diğeri ise yurtdışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki bir markette 23 Eylül'de meydana gelen olayda, bir şahıs market önünde patlayıcı ve yanıcı madde attı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayla ilgili polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, güvenlik kamerasına da o anlar yansıdı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri alışveriş merkezine zarar verilmesi olayı ile ilgili 2 şahsı tespit etti.

2 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDI 

52 saatlik kamera kaydının incelenmesiyle kimlikleri belirlenen 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şüpheliler hakkında 'Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma ve Mala Zarar Verme' suçundan işlem yapılıp adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 1'i tutuklandı, diğeri ise yurtdışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest kaldı.