Kocaeli'de şakalaştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
İzmit ilçesinde kapalı otoparkta bir kişi, şakalaşırken birden kavgaya tutuştuğu arkadaşını karnından bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı..
Tarayıcınız video desteklemiyor!
Kapalı otoparktaki şakalaşma kanlı bitti..
Saat 16.00 sıralarında Kocaeli'nin Körfez Mahallesi Berk Sokak'taki bir kapalı otoparkta meydana gelen olayda A.K., otoparkta şakalaştığı arkadaşı Ferhat Ozan Yıldırım ile bir süre sonra tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine boğuşma sırasında A.K. motosikletin sepetinden aldığı bıçakla Ferhat Ozan Yıldırım'ı karnından yaraladı.
HAYATINI KAYBETTİ
Yıldırım kanlar içinde yere yığılırken, A.K. ise kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, tüm müdahalelere hayatını kaybetti.
GÖZALTINA ALINDI
Polis ekiplerinin çalışması sonucu A.K., olayda kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.