Manisa'da kayıp olarak aranıyordu: Kadın, dere yatağında ölü bulundu

Demirci ilçesinde 1 haftadır kayıp olarak aranan ve evine 4 kilometre uzaklığındaki dere yatağında ölü bulunan Şerife Çınar'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Manisa Demirci ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan 52 yaşındaki Şerife Çınar'dan yakınları haber alamadı. 

Bunun üzerine Çınar için 2 Ocak'ta arama kurtarma çalışması başlatıldı.

ŞERİFE ÇINAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI 

8'inci gününde ekipler, arama çalışmalarını Beyazıt Mahallesi ve çevresinde yoğunlaştırdı.

Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü, Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AKUT ile Demirci Belediyesi'ne bağlı arama kurtarma ekiplerinin katıldığı çalışmalarda; iz takip köpeklerinin yönlendirmesi ile bugün saat 11.30 sıralarında Hisar Kaplıcaları Kuru Kavak mevkiinde, Şerife Çınar'a ait olduğu değerlendirilen bulgulara rastlandı.

Arama alanını daraltan ekipler, bir süre sonra dere yatağında Çınar'ın cansız bedenine ulaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Evine 4 kilometre mesafedeki dere yatağında ölü bulunan Çınar'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.