Tokat'ta bir şahsın babasını öldürerek havuz deposuna gömdüğü ortaya çıktı
Kente yurt dışından geldikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan şahsın cesedi, bir sitenin havuz deposunda gömülü halde bulunurken şahsın, oğlu tarafından öldürüldüğü öğrenildi.
Tarayıcınız video desteklemiyor!
Tokat'ta kan donduran cinayet...
Bir süre önce Yunanistan'dan memleketi Tokat'a gelen Zihni C'den haber alamayan kızları, durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.
Soruşturma kapsamında Zihni C'nin oğlu M.C., emniyete götürülerek ifadesi alındı.
BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
Yapılan sorguda M.C.'nin, iddiaya göre babasını öldürdüğünü ve cesedi Topçam Mahallesi Ahi Evleri Sitesi'nin ortak kullanım alanında bulunan havuzun altındaki depo bölümüne gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Şüphelinin verdiği bilgi doğrultusunda belirtilen adreste yapılan incelemede, Zihni C'nin cesedine ulaşıldı.
OTOPSİ YAPILACAK
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.