Piyango milyarderi kazandığı parayla estetik oldu

Piyangodan kazandığı ikramiyeyle birçok estetik operasyon geçiren trans kadın Melissa Ede'nin son hali, görenleri şaşırtıyor.

Giriş:
Haber Merkezi

Piyango milyarderi trans kadın Melissa Ede'nin ilk işi, kazandığı parayla estetik operasyon geçirmek oldu. Ede; yanak dolgusu, botoks, dudak dolgusu, göz altındaki koyu halkaların giderilmesi, kaş kaldırma gibi daha birçok şey yaptırdı.

"TAMAMEN KURTULDUM"

The Sun gazetesinde yer alan haberde; 4 milyon sterlin kazanan trans kadının neredeyse tüm serveti, bu estetik operasyonlara gitti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ede, "Çene çevremde gıdım vardı ama şimdi tamamen kurtuldum, aradaki fark çok büyük. Tamamen yüzüm kalktı. Ve bu tıpkı lazer tedavisi gibi..." diye konuştu.

SIRADA BURUN VE DİŞ VAR

Melissa Ede, şimdi burnunu ve dişlerini yaptırmayı düşünüyor ve riskli olan yüz feminizasyon cerrahisi (cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirenler için erkeksi yüz özelliklerini daha kadınsı özelliklerle değiştirmeyi amaçlar) için operasyon hakkında bilgi topluyor. Ede, "Sadece daha genç ve daha fazla kadınsı hissetmek istiyorum." dedi.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.