Hükümeti eleştiren isimler de Külliye'ye geldi

Sinemacıları Külliye'de ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafirleri arasında hükümete yoğun eleştirilerde bulunan isimler de vardı. Onların arasında Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül de bulunuyor

Giriş:
Haber Merkezi

Sinema sektörünün en büyük sorunlarından biri olan bilet fiyatlarının çözülmesi noktasında uzlaşı sağlayan Cumhurbaşkanlığı'nda, sinema sektöründen ünlü isimler kabul edildi.

Kabul edilen isimler arasında hükümete karşı duruş sergileyen Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül de bulunuyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL: KATİL DEVLET

Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz yıllarda yaptığı filmlerden çok siyasi hareketler ve mesajlarla anılıyordu. Özellikle 2016'da PKK'nın köşeye sıkıştırılması sırasında "Katil devlet" söylemlerini ortaya atan Kırmızıgül, bugün Külliye'de sözlerinin üzerinden geçen 3 yılın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

PORTAKALCI ŞAHAN

Zaman zaman muhalif çizgiye yakın seyir eden Şahan Gökbakar da Külliye'ye gelen isimler arasındaydı. Şahan Gökbakar da geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal'ın halkı sokağa çağırmasına destek çıkmış, sosyal medya hesabı üzerinden "Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetişse" mesajları vermişti.

SİNEMA SEKTÖRÜNÜN SIKINTISI ÇÖZÜLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde TBMM'den geçen değişiklikle sinema salonu işletmecilerinin, bilet promosyonu yapabilmeleri için artık yapımcılarla sözleşme imzalamaları gerekecek.

Bu değişikliğe sevinen yapımcılar ve oyuncular, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.