Gündem

Seçil Erzan davasıyla ilgili yeni iddianame hazırlandı

Kamuoyunda "yüksek kârlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan ve Nur Erkasap hakkında yeni iddianame hazırlandı.

İsrail güçleri bir kez daha TRT ekibine saldırdı

İsrail güçleri Mescid-i Aksa'da çekim yapan ve Gazzeli vatandaşların sesini duyurmaya çalışan TRT Haber ekiplerini hedef aldı ve saldırıda, TRT kameramanı yaralandı.

'Camisiz camia olmaz'

Camia olan her yerde cami olması gerektiğini belirten Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, üniversite camilerini çok önemsediklerini söyledi.

'Ayder’de yıkılan otellerin yerine yapı yapılmayacak'

Ayder Yaylası’ndaki kentsel dönüşüme ilişkin bilgiler paylaşan Bakan Kurum, "Ayder'de yenileme kapsamında başlattığımız çalışmalarda artık son safhaya gelmiş durumdayız" dedi.

Tok ve oğlunun iadesi için gözler yeni duruşmalarda

Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un ABD'den iadesi için yargılama süreci devam ediyor.

Konyalı hayvanseverden sokak köpekleri için hazırlanan teklife sert tepki

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde yaşayan 'Rukiye' isimli hayvansever teyze bahçesinde beslediği sokak köpeklerini göstererek "Kısırlaştırsana, belediyelerine talimat versene, bunlar suçlu mu? terörist mi? Ne etti bunlar? Ayıp çok ayıp. Burada belediyeleri toplarken görürsem affetmem ya öldürürüm ya ölürüm" dedi.

Türk Dünyası İş Konseyi, tehdit edilen Bosnalı başkanı yalnız bırakmadı

Gazze'ye destek verdiği için İsrailli iş adamı tarafından tehdit edilen Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic'e destek veren Türk Dünyası İş Konseyi Başkanı Aydın Erkoç, tüm konsey üyelerinin haklı davalarında yanlarında olacaklarını söyledi.

MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG'li terörist öldürüldü.

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine 'Türkiye Türk’tür, Türk kalacak' yazıldı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yaya geçitlerine Türkçenin yanı sıra yazılan Kürtçe yazıların üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 'Türkiye Türk’tür, Türk kalacak' yazıları yazıldı.

30 milyon liralık kaçak elektronik sigara operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyon kapsamında İstanbul Ambarlı Limanı'nda, piyasa değeri 30 milyon lira olan kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

İstanbul'da aracında PKK propaganda şarkılarını son ses dinleyen terör sempatizanı

İstanbul'da seyir halindeki aracında PKK'nın propaganda şarkılarını son ses açarak dolaşan PKK sempatizanı Berfin adlı kadın, o anları TikTok hesabından paylaştı.

İstanbul'da esnaf elektrik kesintilerine isyan etti: 2 milyon liralık zarar

Sultanahmet esnafı, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ürünlerinin bozulduğunu ve müşteri kaybettikleri için binlerce liralık zarara girdiklerini belirterek duruma tepki gösterdi.

Özge Özder, kazadan sonra ağır yaralı sürücü yerine köpeğin başında bekledi

Oyuncu Özge Özder'in, tanık olduğu motosiklet kazasında ağır yaralı motosikletliye yardımcı olmak yerine yola atlayarak kazaya neden olan sokak köpeğinin başında beklediği anlar yeniden gündem oldu.

İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri İstanbul'da yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan İsveç merkezli uyuşturucu çetesi lideri Alexander G., İstanbul’da yakalandı. Şüphelinin uyuşturucu madde ticaretinden dolayı 2022 yılında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner oldu

Kemal Memişoğlu'nun Sağlık Bakanı olarak atanmasının ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Abdullah Emre Güner getirildi.

İstanbul'da şiddetli yağış başladı

Hem Meteoroloji Genel Müdürlüğü hem de AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul'da etkili olması beklenen sağanak yağış başladı.

CHP'den sokak köpekleri yasa teklifine tepki! "Uygulamayız"

Sokak köpeklerine yönelik hazırlanan kanun teklifine tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, "Türkiye’nin yüzde 60’tan fazla nüfusun yaşadığı yerlerde CHP iktidar. CHP bunu uygulamaz" dedi..
Başa dön