Türkiye - Yunanistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan ile karşılaşacak. Peki, Türkiye - Yunanistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giriş:
Haber Merkezi

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda Yunanistan ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın bu maçı mutlak kazanması gerekiyor. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Belarus'a 84-70'lik skorla mağlup olan milliler, Büyük Britanya'yı ise 84-67 yenmişti.

Kazanma serisini devam ettirmek ve grubunda başarılı bir sonuç elde etmek isteyen milliler, maça odaklanmış durumda.

Takımı yalnız bırakmak istemeyenler ise "Türkiye - Yunanistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi.

Peki, Türkiye - Yunanistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı...

TÜRKİYE - YUNANİSTAN BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

Başkent Atina'daki Ano Liossia Olimpik Spor Salonu'nda oynanacak olan Yunanistan-Türkiye maçı, TSİ 19.00'da başlayacak ve NTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, gruptaki dördüncü maçında yine Yunanistan ile 28 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.