Bertuğ Yıldırım adeta imkansızı başardı: Kaçırdığı gol sosyal medyayı salladı

Türkiye Kupası’nda Başakşehir forması giyen milli forvet Bertuğ Yıldırım, kalecinin olmadığı pozisyonda topu auta göndererek günün en çok konuşulan anına imza attı.

Türkiye Kupası’nda Başakşehir'le Boluspor'un karşılaştığı mücadele, ender rastlanan bir gol kaçırma pozisyonuyla hafızalara kazındı.

Turuncu-lacivertli ekibin milli forveti Bertuğ Yıldırım, maçın skorundan çok kaçırdığı golle gündeme geldi.

Mücadelenin 41. dakikasında gelişen Başakşehir atağında sağ bek Festy Ebosele, topu rakibinden kurtardı ve bir anda ceza sahası içine girdi.

ÖYLE BİR GOL KAÇIRDI Kİ KENDİSİ DE İNANAMADI

Boluspor savunmasının az adamla yakalandığı anda Ebosele, altıpas içindeki Bertuğ Yıldırım'a pasını verdi.

Kaleciyi de geçen topa gelişine vuruş yapmak isteyen Bertuğ Yıldırım, önünde seken topa yaptığı vuruşla büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Yaklaşık bir metre mesafeden yapılan vuruş sonrası topun auta gitmesi, görenleri şaşkına çevirdi.

UZUN SÜRE YERDEN KALKAMADI

Pozisyonun hemen ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Bertuğ, elleriyle başını tutarak çimlere çöktü.

Uzun süre yerden kalkamayan futbolcuyu, takım arkadaşları ayağa kaldırmaya çalıştı.

O anlar, maçın en çarpıcı görüntüleri arasında yer aldı.

GÖRENLER İNANAMADI

Futbol kamuoyunda kısa sürede yankı bulan pozisyon, sosyal medyada “Bu sezonun en zor hareketi” yorumlarıyla paylaşıldı.

Gol ihtimalinin neredeyse yüzde yüze yakın olduğu anlarda yaşanan kaçırış, kupada oynanan mücadelenin önüne geçti.