Edin Dzeko'dan Rize'de geri dönüşü getiren konuşma

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Edin Dzeko, sarı-lacivertlilerin Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği maçın devre arasında "Ya birazdan çıkıp herkes yüreğini o sahaya koysun bu maçı kazanalım ya da hiç o sahaya çıkmayalım" sözleriyle arkadaşlarını motive etti.

Giriş:
Haber Merkezi

Süper Lig'in 26. haftasında İlhan Palut'un ekibi Rizespor ile İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Rize Stadyumu'nda yoğun bir yağmur yağışı altında oynanan mücadelenin ilk devresini 1-0 geride kapatan Fenerbahçe, ikinci devrede 48. dakikada Serdar Dursun,65. dakikada Edin Dzeko ve 90+3'te İrfan Can Kahveci'nin ile bulduğu goller ile maçı 3-1 kazanmayı başardı.

Rizespor'un tek golü ise 27. dakikada Martin Minchev'den geldi.

"Maçı kazanalım ya da hiç o sahaya çıkmayalım"

Bu maçın ardından ise Fenerbahçe'nin deneyimli ismi Edin Dzeko'nun, Rizespor maçının devre arasında takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Haber Global'in haberine göre; Bosnalı yıldız, 1-0 geride kapatılan ilk devrenin ardından soyunma odasında, "Ya birazdan çıkıp herkes yüreğini o sahaya koysun bu maçı kazanalım ya da hiç o sahaya çıkmayalım" sözleriyle arkadaşlarını motive etti.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.