Kenan Koçak: Eintracht Frankfurt, Barış Alper'i istiyor

A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a talip olduğunu söyledi.

Giriş:
Haber Merkezi

Stefan Kuntz döneminde A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Kenan Koçak, çarpıcı bir transfer iddiası ortaya attı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan Koçak, Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz hakkında konuştu.

Koçak, Bundesliga'nın güçlü takımlarından Eintracht Frankfurt'un Barış Alper ile ilgilendiğini söyledi.

"Eintracht Frankfurt, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor"

Kenan Koçak, şu ifadeleri kullandı:

Çok karakterli düzgün bir çocuk. Milli takımda eksiğimiz olan mevkilerde onu oynattık. Orijinal mevkisi olmamasına rağmen camla başla mücadele etti. En önemli özelliği yürekten futbol oynaması. Severek futbol oynuyor. Kafasına takmıyor, hangi pozisyon olursa olsun oynuyor, elinden geleni yapıyor. Barış'ın bazı Alman kulüplerinin takibinde olduğunu biliyorum. Eintracht Frankfurt, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor; çünkü Frankfurt'un oyun stiline ve anlayışına yakın bir oyuncu... Hücum futboluna çok uygun bir futbolcu. Bu patlayıcı özelliğini koruduğu sürece, sadece Alman kulüpleri değil, Avrupa'nın diğer büyük liglerinde de oynayacaktır. Fark yaratan bir futbolcu.

Bu sezon sadece 1 maçta oynamadı

Galatasaray'da bu sezon teknik direktör Okan Buruk'un sürekli olarak şans verdiği bir isim haline dönüşen 23 yaşındaki futbolcu, yalnızca 1 maç kaçırdı.

Sivasspor'la oynanan lig maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Barış Alper, bu sezon 51 maçta süre buldu.

Birçok mevkide oynayabilen başarılı isim, bu karşılaşmalarda 6 gol attı ve 9 asist yaptı.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.