Mehmet Topal ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Kulübü, 2012 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Mehmet Topal'ın takımdan gönderildiğini duyurdu.

Giriş:
Haber Merkezi

Fenerbahçe'de bir devir sona erdi...

2012 yılında Valencia'dan transfer edilen Mehmet Topal, sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı.

TARAFTARLARLA KAPIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sezon oynanan Antalyaspor maçında protestolara maruz kalan Topal, taraftarların ıslıklarına tepkisiz kalamamış ve oyundan çıkmak istemişti.

Yedek kulübesine kadar gelen ve sahada kalmak istemediğini belirten 33 yaşındaki futbolcuya, teknik direktör Ersun Yanal destek verse de başarılı olamamıştı.

Taraftarlarla bağını iyice koparan Topal, yönetimle bir görüşme yaparak Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini dile getirdi. Topal'la yola devam etmek istemeyen yönetim de bu isteğe olumlu yanıt vererek, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetti.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

İşte Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklama:

"Kulübümüze 2012 yılından beri hizmet etmekte olan, önemli başarılarımızda katkısı bulunan ve kaptanlarımız arasında yer alan Mehmet Topal ile yollarımız, dün akşam itibariyle karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır.

Bu kararın, hem Fenerbahçemize hem Mehmet Topal'a hayırlı olmasını dileriz. Kendisine bugüne kadarki tüm hizmetleri ve kulübümüze yaptığı değerli katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mehmet Topal ise, "Kulüp yönetimi ile yaptığımız görüşmeler sonucu 2019-2020 sezonuna ait alacaklarımı bırakarak sözleşmemi fesih etme konusunda, dün akşam itibariyle ortak bir karar üzerinde uzlaşma sağlandı. Özellikle bu sezon boyunca yaşanan yorucu olaylar nedeniyle; ne kulübüme ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için zor, hatta çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım." şeklinde konuştu.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.